Hääpäivä Helsingissä

31.7.2020

31.7.2020

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Lilla Roberts.

Teimme jo hyvissä ajoin suunnitelmia kesän varalle. Meillähän oli syytä juhlia: 10-vuotishääpäivä ja eläköityminen. Meidän piti suunnata Walesiin ja Skotlantiin, päivät oli lyöty lukkoon ja hotellivaraukset tehty. Sitten tuli koronapandemia ja kaikki peruuntui. Harmituksesta ja pettymyksestä ylipäästyämme totesimme, että parasta vain pysytellä kotimaassa ja tehdä pieniä reissuja.

Yksi näistä reissuista suuntautui Helsinkiin. Halusimme mennä Rajaton-yhtyeen ensimmäiselle kesän live-keikalle Allas Sea Poolille ja lähisuvun kanssa saaristoristeilylle. Hotellin piti sijaita kävelymatkan päässä Kauppatorista. Näin päädyimme Lilla Robert’s hotelliin Pikku Roballa.

Rajaton lavalla.

Hyvän sijainnin lisäksi hotelli tarjoaa ystävällisen palvelun ja tyylikkään Art deco-henkisen sisustuksen. Meitä viehättivät erityisen paljon tyyliin kuuluvat eläinaiheiset yksityiskohdat. Suorastaan innostuimme etsimään niitä! Aulassa seisovan luonnollisen kokoisen hevosen lisäksi eläimiä löytyi pöytälampuista, tapetista, suihkuseinästä ja jopa aamiaisen kahvikupeista. Huoneen musta-valko-kultasävyinen sisustus geometrisine kuvioineen oli kaunis.

Kaikki keskeiset nähtävyydet ovat lähellä ja kävelymatkan päässä ja käytimmekin tilaisuuden hyväksemme ja vierailimme Senaatintorin jättiterassilla ja kuuntelimme musiikkia Espan lavalla. Hotellissa aamuvirkku isäntä ehti kuntosalille huhkimaan ennen runsasta aamiaista. Sen jälkeen mm. mustikkashotti, tuoreet herneenpalot ja lätyt maistuivat.

Pitihän se Senaatintorin suurterassikin käydä katsomassa.

Vaikka emme olleetkaan ulkomailla, vierailu pääkaupungissa oli meille maalaisille tervetullut pikku loma. Luokittelussa Lilla Robert’s on saanut neljä tähteä. Palvelusta antaisimme viisi. Meidän kokemuksemme mukaan se on ne kaikki ansainnut. Voimme suositella hotellia lämpimästi!

Tässä vielä muutamia kuvia 10-vuotis hääpäivämme juhlistamisesta.

Hotellihuoneessa oli hyvä sohva ja kunnon ”laiskanlinna”.

Hotellin aamiainen sisälti muutamia ihastuttavaia yllätyksiä, joista yhtenä mainittakoon mustikkashotti.

Muutamia kuvapoimintoja hotellin eläinteemasta:

Eläinaiheiset kahvimukit.

Hevoslamppu.

Norsulamppu.

Eläinkuvioinen tapetti.

Muutama kuvapoiminta kaupungilta.

Rajaton valloitti yleisönsä Allas Sea Poolin lavalla.

Tällainenkin ”ratikka” nähtiin.

Opastelulla sightseeing lounasristeilyllä saimme kiinnostavaa tietoa Helsingistä ja Suomenlinnasta.

 

Kauppatorin ympäristöä sightseeing alukselta kuvattuna.

Kalenteri

elokuu 2022
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

LISÄÄ JULKAISUJA

Näkymätön uhka

Näkymätön uhka

Jos meille ilmoitetaan mediassa, että susilauma liikkuu lähistöllä ja se on tappanut useita lampaita, olemme heti...

Share This