Korona toi uutta vipinää Somevaarin ja Kinghillin toimintaan

17.9.2020

17.9.2020

Mitä tekemistä Somevaarilla ja pitkän linjan elokuvamarkkinointijengillä on keskenään? Tarinaan liittyy niin Myrskylän kirkkoherra, japanilainen taistelulaji, koronakriisi kuin digimarkkinointikin. Lue, miten kriisin ja hauskojen käänteiden takaa löytyi auttamishalua ja yhteen hiileen puhaltamista – sekä syntyi jotain uutta.

Blogitekstin takana on Kinghillin perheyrityksen perustaja, digimarkkinoija, äiti, tanssija, joogi ja budoharrastaja Kristiina Vihervuori.

Valkokankaan glamourista suomalaisten yrittäjien luottokumppaniksi

Kaikki alkoi koronasta. Tai päättyi – riippuu, miten asiaa haluaa katsoa. Kinghill on siivittänyt Hollywood-leffoja suomalaisten tietoisuuteen jo vuodesta 2008. Jos olet nähnyt esimerkiksi Mission Impossible -elokuvan bannereita tai Star Wars -katumainoksia, ovat ne todennäköisesti meidän kädenjälkeämme.

Elokuva-ala on kaikkea sitä, mitä kuvitella saattaa: nopeita käänteitä, yllättäviä kommelluksia, punaisia mattoja ja uusien menestysleffojen glamouria. Ja toisaalta, meille ala on ollut myös paljon muuta: hikoilua viime hetken näytösaikamuutosten kanssa, ensi-iltojen mainosvedosten faksailua maakuntalehtiin sekä Matti Näsän luonnollisen kokoisen pahvivedoksen taiteilua. Oi niitä aikoja.

Vaikka leffamainosten laatiminen on sittemmin siirtynyt pitkälti nettiin, vaikuttivat kevään 2020 tapahtumat myös elokuva-alaan; pandemian tyhjennettyä kaupungit hiljenivät myös elokuvateatterit. Lukuisten yrittäjien tavoin myös me Kinghillillä olimme uuden edessä. Mitäs nyt?

Päätimme yhdessä ydintiimimme – perustaja-Jussin sekä digimarkkinointistrategin, Janin – kanssa, että tämä esirippu ei ole laskemassa. Olimme jo pari vuotta haaveilleet uudesta strategiasta, joka tarjoaisi osaamistamme myös elokuva-alan ja muun asiakaskuntamme ulkopuolelle. Koronan tuoman aikalisän myötä saimme loistotilaisuuden pyöräyttää homman uusiksi. Tiedättekös, kun me ihmiset voimme löytää itsestämme yllättäviä vahvuuksia uusien tilanteiden äärellä! Uusilla kakkuloilla katsottuna oivalsimme, että kiehtovasta – mutta ah niin kiireisestä – leffa-alasta on jäänyt hurjasti syväosaamista haltuumme. Muista yrittäjyys- ja työkokemuksistamme puhumattakaan: minulla ja miehelläni on aikaisempien yritystemme lisäksi esimerkiksi Amazonissa toimiva verkkokauppa. Asiantuntemusta on kertynyt useilta eri aloilta.

Päätimme valjastaa kaiken matkan varrella oppimamme palveluksi, josta olisi apua myös muille kriisin kourissa kamppaileville yrittäjille. Syntyi Kinghill 2.0. Rakensimme Kinghillistä paketin, joka auttaa kasvattamaan yritysten myyntiä toimialasta riippumatta.

Myrskylän kirkosta yhdistävä tekijä

Uusi Kinghill keskittyy puhaltamaan tuulta kotimaisten yrittäjien purjeisiin. Pandemian jälkeinen aikakausi on digimpi, videopalaverimpi ja kotiinkuljetuspainotteisempi kuin koskaan, ja moni yrittäjä joutuu keksimään itsensä uudelleen. Tasokkaiden nettisivujen, Google-näkyvyyden, somebrändäyksen ja sisältömarkkinoinnin tarve on valtava, mutta monelle uudistus vaatii merkittäviä ponnistuksia. Mikä liidigenerointi? Miksi webinaari? Tarvitsemmeko mekin chatbotteja?

Digimarkkinoinnin intohimoisina tekijänaisina ja -miehinä olemme ehtineet auttamaan jo montaa yritystä asian tiimoilta. Kun aviomieheni, Kinghillin digistrategi ja projektipäällikkö Jani kuuli vanhalta treenikaveriltaan Somevaarista, alkoi Myrskylässäkin tapahtua. Kyseinen treenikaveri kun sattuu olemaan Myrskylän, eli Somevaari-Akun kotikylän, nuori kirkkoherra. Tutustuttuamme Akun kanssa löysimme nopeasti yhteisen sävelen ja päätimme, että teemme yhdessä jotain hauskaa. Ja hauskaahan siitä tuli!

Loimme Akun kanssa hänen yritykselleen uuden strategian ja suunnittelimme hänen tulevia edesottamuksiaan digimaailmassa. Opimme samalla Akun salaisuuksista somemenestyksen taustalla ja hän on toiminut meille inspiraationa siihen, miten tärkeää on elää rohkeasti omannäköistään elämää. Parasta on se, että yhteistyöstä on iloa molemmille osapuolille.

Kenties yksi pandemian suurimmista opetuksista onkin se, ettemme kukaan ole täällä yksin, vaikka koronteenissa siltä saattoikin tuntua. Suomalaiset yrittäjät ovat löytäneet monella taholla aivan uudenlaista synergiaa, josta on apua kaikille osapuolille! Uskomme vahvasti, että tästä liiketoiminnassa ja yrittäjyydessä pitäisikin olla kyse: jokainen osapuoli saa jotain hyvää, vaikka tehdäänkin bisnestä. Vanhan liiton riistoajattelu jääköön puolestamme historiaan.

Kinghill-Somevaari-1

Mitä uutta voisimme luoda sinun kanssasi?

Emme ole mikä tahansa digimarkkinointitoimisto – sen puolesta puhukoon jo värikäs leffataustamme. Vaikka nykyisten asiakkaidemme mainoksia ei tarvitsekaan hyväksyttää itse Tomppa Cruisella, niin nautimme edelleen työstämme valtavasti. On inspiroivaa nähdä, miten asiakkaamme saavat yrityksensä nousuun ja raportoivat niin nettisivukävijöiden noususta, sähköpostimarkkinoinnin toimivuudesta kuin parantuneista myyntiluvuista. Noiden lukujen taustalla kun on aina ihminen, perheineen, työntekijöineen ja tulevaisuuden haaveineen. Tässä työssä saa oikeasti tehdä hyvää. Luomalla asiakkaalle tulosta.

Kinghillin tapa toimia poikkeaa muutenkin tavallisista markkinointitoimistoista. Emme aloita yhteistyötä muhkealla laskulla vaan haluamme ensin varmistaa, että asiakas pitää lähestymistavastamme ja on samoilla linjoilla kanssamme. Tästä pitää huolen ilmainen strategiapuhelumme, jossa tutustumme yritykseesi, tutkimme kilpailijoitasi ja analysoimme kohdemarkkinasi sekä myyntiprosessisi. Luomme sen pohjalta sinulle oman markkinointistrategian, täysin ilmaiseksi. Luotamme strategiaamme ja osaamiseemme niin paljon, että uskomme, että tulet sen jälkeen ilomielin asiakkaaksemme.

Jos olet valmis laittamaan yrityksesi myynnit uudenlaiseen kasvuun ja pidät tavastamme toimia, niin kuulemme sinusta mielellämme. Valitsemme asiakkaaksemme sellaiset yrittäjät, joihin itsekin uskomme ja joiden myyntiä katsomme oikeasti voivamme parantaa.

Kiitän mitä lämpimimmin, että luit tarinamme! Seuraavaksi haluaisin kuulla Sinun tarinasi. Ehkä voimme oivaltaa yhdessä jotain uutta? Olethan rohkeasti yhteydessä. Tai kysy Akulta lisää. 😉

Parhain terveisin,

Kristiina, Jussi, Jani, Päivi, Mirva ja Karoliina

Kinghill.fi

Kalenteri

elokuu 2022
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

LISÄÄ JULKAISUJA

Näkymätön uhka

Näkymätön uhka

Jos meille ilmoitetaan mediassa, että susilauma liikkuu lähistöllä ja se on tappanut useita lampaita, olemme heti...

Hääpäivä Helsingissä

Hääpäivä Helsingissä

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Lilla Roberts. Teimme jo hyvissä ajoin suunnitelmia kesän varalle. Meillähän oli syytä...

Share This