Kotieläinpuisto

17.7.2018

Kun pojantyttäret tulivat kylään, piti miettiä mihin heidät veisi uudella asuinalueellamme (Myrskylä) itäisellä Uudellamaalla. Koska he tykkäävät eläimistä, valitsimme kotieläinpuiston Orimattilasta, joka löytyi netistä googlaamalla.

Siellä olikin mukava valikoimia paitsi tuttuja kotimaisia eläimiä, myös muutamia eksoottisia lajeja, kuten laamoja ja strutseja. Se mikä miellyttänee monia perheellisiä, oli mahdollisuus syödä luvan kanssa omia eväitä. Näin voi säästää rahaa. Viihtyisä ravintola-kahvila mahdollistavat myös lounaan tai pienen purtavan nauttimisen maksua vastaan. Ehdoton kohokohta meidän vierailullamme oli poniratsastus pientä lisämaksua vastaa, jonka molemmat tahtoivat kokea!

Mahdollisuus ratsastaa ponilla!

Minusta puisto on parhaimmillaan ns  kokopäivä retkipaikkana.   Puistostahan löytyy eri eläinten lisäksi lapsille monta mukavaa paikkaa leikkeihin, omat eväät ja kiireetön päivä niin mikä sen mukavampaa eväsretkellä?

Meidän mielestämme retki oli antoisa ja sitä voi suositella eläinten ystäville! Kuvat muutamista eläimistä kertokoot puolestaan.

Tässä linkki Orimattilan Kotieläinpuiston kotisivulle   http://www.kotielainpuisto.com/    

Laama.

Poro.

Possu.

Vasikat.

Kalenteri

heinäkuu 2020
ma ti ke to pe la su
« joulu    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

LISÄÄ AIHEPIIRIN JULKAISUJA

Lapsuuteni joulu

Lapsuuteni joulu

Olen kotoisin Itä-Suomesta, Enonkoskelta. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Savonlinnasta Joensuuhun päin. Jussi ja Aku...

Vuokramökki Uudellamaalla

Vuokramökki Uudellamaalla

Halusin tarjota jälkikasvulleni pienen irtioton arjesta - pois kotoa, vaikka koti onkin hyvä ja viihtyisä. En halunnut...

SeikkailuSveitsi hurmasi

SeikkailuSveitsi hurmasi

Sveitsin elämyskeskus Hyvinkäällä ihastutti ja valloitti meidän aktiivisen ja liikunnallisen perheemme kolme...