Somevaari® Aku Eronen on tunnettu some-vaikuttaja. Seuratuin hän on Twitterissä, mutta hänellä on tilit myös Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa, Pinterestissä ja LinkedInissä.

Hän on monen muun aktiviteettinsa lisäksi myös eläkeläisyrittäjä, joka harjoittaa toiminimellään Aku News (Suomen Yrittäjät jäsen) pienimuotoista liiketoimintaa. Toiminimi tekee some-viestintää ja vaikuttajamarkkinointia Somevaari® brändin avulla. Somevaarilla on oma blogi.

Jos kutsut Somevaarin tilaisuuteesi, se saa laajaa some-näkyvyyttä, sillä Somevaari twiittaa aina missä hän on ja mitä tekemässä!

Somevaarin voi myös tilata maksua vastaan puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin

Somevaarin voi myös tilata maksua vastaan puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin

Somevaari on vaikuttaja ja puhuja

Tuon vaikuttajamarkkinoinnin lisäksi Somevaarin voi myös tilata maksua vastaan puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin sosiaalisen median ja internetin käytöstä. Niiden käytön iloista ja hyödyistä, unohtamatta sudenkuoppiakaan. Nämä luennot ovat olleet suosittuja varsinkin eläkeläisjärjestöjen ja yhdistysten piirissä.

Twitterissä Somevaarilla on yli 30 000 seuraajaa ja huhtikuun 2020 tilaston mukaan hänen twiittiensä näyttökerrat olivat yli miljoonan (28 päivän tilasto). Toisella englanninkielisellä @an_blogs Twitter-tilillä on yli satatuhatta seuraajaa. Tämä tili alkaa syksyllä 2020 jakaa Somevaari-blogeja englannin kielen lisäksi myös espanjaksi kun eläköitynyt opettajavaimo liittyy mukaan yritystoimintaan. Aiheina mm. matkailu- terveys ja hyvinvointipalvelut.

Arvovaltaisia seuraajia

Somevaarin seuraajajoukossa on erittäin arvovaltaista väkeä (tarkistettu tilanne toukokuussa 2020). Sieltä löytyy niin presidentti Niinistö, pääministeri Marin kuin eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen. On useita muitakin ministereitä ja liuta kansanedustajia. On yliopistoväkeä, talousvaikuttajia, yritysjohtajia ja kuntapäättäjiä.

Suurimmat mediat kuten Helsingin Sanomat, Yle ja Mtv3 seuraavat somevaaria ja monet pienemmät myös. Yrityksistä mainittakoon kenties tunnetuimmat Microsoft ja Elisa. (toukokuu 2020)

Tunnetuimmat järjestöt seuraajissa lienevät Punainen Risti, Unicef, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Yrittäjät.

Kuitenkin suurin osa aktiivisen Somevaarin seuraajista on ”ihan tavallisia ihmisiä”. On palkansaajia, eläkeläisiä ja opiskelijoita.

Haluatko tehdä yhteistyötä Somevaarin kanssa?

Lue lisää tästä!

Somevaari elää ja vaikuttaa Myrskylän kodistaan käsin

Somevaari elää ja vaikuttaa Myrskylän kodistaan käsin

Somevaari vaikuttaa Myrskylästä käsin

Somevaari elää ja vaikuttaa Myrskylän kodistaan käsin. Kotitalon nimi on Somela, kuinkas muuten. Sieltä käsin hän paitsi ”somettaa”, myös toimii aktiivisesti kotikylällään. Hän on Myrskylän Yrittäjien puheenjohtaja ja Eläkeliiton Myrskylän paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja kirkkovaltuutettu. Niin ikään hän on Eläkeliiton Uudenmaan piirihallituksen jäsen. Hän on myös aviomies, isä ja isoisä.

Seuraa Somevaaria

@somevaari

Share This