Me tapasimme ensimmäistä kertaa kymmenen vuotta sitten. Olimme löytäneet toisemme netistä, vaihtaneet muutaman viestin ja sopineet tapaamisesta Helsingissä erään kahvilan edessä. Kumpikin meistä oli jo yli viisikymppinen ja olimme etsineet uutta puolisoa kuuden vuoden ajan. Kummankin ensimmäinen liitto oli päättynyt, toisen puolison kuolemaan ja toisen avioeroon. Uuden puolison löytyminen oli meille molemmille todella merkityksellistä ja halusimme juhlia ensimmäistä yhteistä vuosikymmentämme tyylillä.

Olimme käyneet Haikon kartanossa aikaisemminkin ja tiesimme, että sen romanttisempaa paikka ei löydy. Mutta se on enemmänkin: siellä on paljon mahdollisuuksia aktiivisuuteen ja se on meille molemmille tärkeää.
Saavuimme perjantai-iltapäivänä työpäivän jälkeen. Aamu oli ollut tosi harmaa ja sumuinen, mutta kun pääsimme Haikkoon, taivas kirkastui ja aurinko tuli esiin. Huoneen saatuamme lähdimme pitkälle lenkille kauniiseen puistoon ja meren rannalle. Meri oli vielä jäässä, mutta jää näytti jo aika vaaralliselta, mikä ei näyttänyt haittaavan useita pilkkijöitä, jotka kököttivät jäällä.

Kävelylenkin jälkeen laittauduimme parhaimpiimme romanttista vuosipäiväillallista varten. Perinteikäs kartanomiljöö tarjosi parhaan mahdollisen taustan ja ruoka oli herkullista. Valitsimme pääsiäismenun ja nautimme hyvinkin eksoottisista mauista, mm. kuusenkerkkäkastikkeesta. Tarjoilija teki parhaansa, jotta ilta olisi meille erityinen, kun kerroimme hänelle, mitä juhlimme.
Lauantaiaamuna hyvin nukutun yön jälkeen oli aktiivisuuden aika. Söimme herkullisella aamiaisella hiukan liikaa, joten kävimme kävelyllä ennen kuntosalia. Hyvin varustetussa kuntosalissa toivottavasti saimme ylimääräiset herkullisen ruoan tuomat kilot karistettua. Salilla hikoilun jälkeen hemmottelimme itseämme kylpylän puolella eri saunoissa ja altaissa.

 

Kuntosalilta löytyy monipuoliset laitteet kaikille lihasryhmille.


Me olemme omasta mielestämme reippaita ja huolehdimme kunnostamme. Olemme myös toivottomia romantikkoja, ja Haikon kartanossa pääsimme toteuttamaan molempia puolia. Kotiin palattua tuntui, että olimme olleet pidemmällä kuin vuorokauden lomalla!

Täältä Haikon kartanosta lisää tietoa: http://www.haikko.fi/   

Kirjoittaja on Soile Niittymäki.

Kalenteri

elokuu 2022
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

LISÄÄ JULKAISUJA

Näkymätön uhka

Näkymätön uhka

Jos meille ilmoitetaan mediassa, että susilauma liikkuu lähistöllä ja se on tappanut useita lampaita, olemme heti...

Share This