SeikkailuSveitsi hurmasi

27.6.2019

27.6.2019

Sveitsin elämyskeskus Hyvinkäällä ihastutti ja valloitti meidän aktiivisen ja liikunnallisen perheemme kolme sukupolvea.

Tämä kirjoitus on niin sanottua vaikuttajamarkkinointia ja tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.

Aloitimme tähän elämyskeskukseen tutustumisen sen seikkailupuistosta. SeikkailuSveitsi koostuu peräti 12 erillisestä köysiradasta, joiden vaikeusasteesta löytyy kaikille sopiva. Löytyy rata niin taaperoille kuin huippukuntoisille nuorille aikuisille ja rauhallisempaan menoon tyytyville isovanhemmille.  Tai sitten voi vain kävellä polkuja pitkin ja katsella muiden etenemistä ja suorituksia radoilla. Niiden lisäksi alueelta löytyy hyvin monipuolisesti muitakin aktiviteetteja, joista löytyy soveliaita kaikenikäisille.

Esimerkki helposta radasta.

Köysiradoilla seikkailija suorittaa erilaisia tehtäviä sekä haasteita kiiveten, liukuen ja tasapainoillen. Meidän perheemme riemuitsi, kun oli haasteita ja liikkumisen iloa ihanassa suomalaisessa luonnossa. Nuoretkin unohtivat älypuhelimensa!

Tässä linkistä 10 sekunnin video vaijeriliu’usta: https://youtu.be/vlPw2cyJrHI

Aika vaativa osuus tämä ylitys.

SeikkailuSveitsissä pääsee seikkailemaan ja nauttimaan liikunnan riemusta oli sää mikä tahansa. Sen takaa sisäseikkailurakennus, josta löytyy trampoliineja ja erittäin monipuolinen valikoima erilaisia liikkumaan pistäviä pelejä ja laitteita. Niissä voi haastaa joko vain itsensä tai myös kaverinsa.

Pomppiminen trampoliinilla on kivaa.

Viiden sekunnin video voltista trampoliinilla: https://youtu.be/9qBfuGhkLQw

Liikunnallinen koko perheen eräänlainen ruutuhyppypeli sisätiloissa. Videon kesto 15 sekuntia: https://youtu.be/0HvtuEAfANg

Kun olimme viettäneet ensimmäisen riemukkaan päivän köysiradoilla, menimme ihan niiden vieressä sijaitsevaan Hotel Sveitsiin, josta olimme varanneet Junior Suite huoneet. Siellä odotti uusi ihastus. Huoneet olivat luksustasoa kaikin puolin. Nuoremman pariskunnan perhehuoneessa olikin kaksi huonetta, joissa molemmissa oma parisänky ja iso taulu-tv. Kylppäri oli tilava ja siellä oli myös kylpyamme! Lapset ja aikuiset saivat olla yhdessä, mutta molemmilla oli kuitenkin oma rauhansa omissa huoneissaan.

Laatuaikaa lapsenlasten kanssa Hotel Sveitsissä.

Meillä isovanhemmillakin oli kaksi huonetta, mutta toisessa ei ollut vuodetta vaan sohva ja kunnollinen nojatuoli jalkarahilla. Meidänkin molemmissa huoneissamme oli suuri taulu-tv. Ja tilavassa kylppärissä suihkun lisäksi kylpyamme niin ikään.

Aivan hotellin vieressä sijaitseva Sveitsin Uimala on Hyvinkään kaupungin uimahalli, jossa kesäaikaan avautuu upea maauimala. Uimalan sisäänpääsy sisältyy hotellin majoitukseen.  On myös sisäallas, jossa 25 metrin radat ja suosittu vesiliukumäki.

Viihdekeskuksesta löytyy myös kuntosali FitPark, jonka käyttö sisältyy hotellin majoitushintaan. FitPark on avoinna myös muille kuin hotellivieraille, esim. jäseneksi voi liittyä ja osallistua viikoittaisiin ryhmäliikuntatunteihin. Yllä mainittujen toimijoiden lisäksi löytyy Salon-Ki, jossa saa kampaamopalveluiden lisäksi myös kauneushoitoja ja hierontaa, pakopelikeskus Way Out Sveitsi, elokuvateatteri Bio Rex, sisäaktiviteettipuisto SuperPark Sveitsi sekä kahvila-ravintola Sveitsi Snacks. Alueen tarjontaan voi tutustua verkko-osoitteessa:

https://visithyvinkaa.fi/sveitsi

Koko perheen yhteinen illallinen hotellin viihtyisässä ravintolassa kruunasi meidän päivämme ihanilla, erilaisilla makuelämyksillä. Listalta löytyi mm härkää, lammasta, kalaa ja kasvisvaihtoehtoja.

Yksi esimerkki alkuruoasta.

Itse otin Kesämenun, jossa oli valmiiksi mietitty toimiva ja herkullinen kokonaisuus alkupalasta pääruokaan ja jälkiruokaan.  Pitihän sitä muidenkin pienet jälkiruokaherkut vielä nauttia lopuksi ja sitten masut täynnä lyllersimme huoneisiimme lepäämään. Olimme kaikki ihastuksissamme ja onnellisia yhdessä.

Pääruoka-annokset saapuivat ja perhe poseeraa ennen aloittamista.

Illan päätteeksi tein viereisillä kauniilla ja hyväkuntoisilla metsäpoluilla pienen, rauhallisen pappakävelylenkin. Sen jälkeen uni maistui.

Alueella on hyväkuntoisia polkuja ulkoiluun ja lenkkeilyyn.

Kaiken tämän ihanuuden lisäksi kiinnitin huomiota henkilökunnan toimintaan. Asiakkaan palveluun on selvästi kiinnitetty aivan erityistä huomiota. Se oli asiantuntevaa, ystävällistä, avuliasta ja palvelutehtävät suoritettiin iloisella ilmeellä, hymyä unohtamatta.

Yritin tässä blogissani kuvata tämän kaiken meissä aiheuttamaa ihastusta. En tiedä onnistuinko. Ainakaan tässä ei ole yhtään ylisanoja. Olimme kaikki täysin myytyjä tällä vuorokauden liikunnallisella minilomalla SeikkailuSveitsissä ja Hotel Sveitsissä.

Haluamme sinne uudestaan!

SeikkailuSveitsi nettisivu: https://www.seikkailusveitsi.fi/

Hotel Sveitsi nettisivu: https://www.hotelsveitsi.fi/

SuperPark nettisivu: https://superpark.fi/park/sveitsi/

Kalenteri

elokuu 2022
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

LISÄÄ JULKAISUJA

Näkymätön uhka

Näkymätön uhka

Jos meille ilmoitetaan mediassa, että susilauma liikkuu lähistöllä ja se on tappanut useita lampaita, olemme heti...

Share This