Vuokramökki Uudellamaalla

27.10.2019

27.10.2019

Halusin tarjota jälkikasvulleni pienen irtioton arjesta – pois kotoa, vaikka koti onkin hyvä ja viihtyisä. En halunnut kuitenkaan viettää aikaa paljon autossa, ja siksi halusin jonnekin melko lähelle.

Mökit ovat viihtyisässä pihapiirissä joen rannalla.

Nettihaulla löytyi vuokramökki itäiseltä Uudeltamaalta Lapinjärven Pukaron kylältä. Meillä oli vaatimuksena mökin suhteen, että sen pitää olla siisti, siinä pitää olla varustettu keittiönurkkaus ja sauna ja se saisi olla mielellään vielä kohtuuhintainenkin. Silfvastas Holiday Homes täytti kaikki nämä vaatimukset. Valitsemassamme mökissä oli vielä takkakin, mikä oli todella miellyttävä tunnelmanluoja illalla.

Isä ja tytär makkaranpaistossa.

Sain viettää rauhallisen ja ihanan viikonopun yhdessä poikani perheen kanssa maalaismaisemassa. Vietimme sen muun muassa ulkoillen joen rannalla, heittäen tikkaa, pelaten erilaisia omia lautapelejä, saunoen ja paistaen takassa makkaraa tikun nokassa. Uudehkossa mökissä oli hyvä lämmitys ja raikas ilma. Siellä ei home haissut. Keskustelin omistajan kanssa ja hän kertoi, että niin kaikki mökit kuin vuokrattava huoneistokin ovat ympärivuotisessa käytössä. Ne sopivat hyvin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen pienille ryhmillekin. Täällä on ollut mm. polttareita ja jopa häätkin, hän kertoo. Itselleni tuli mieleen, että pienille työporukoillekin paikka sopisi hieman erilaisen, rentouttavan palaverin tai virkistyspäivän viettämiseen.

Yrityksen kotisivulle pääset täältä: https://silfvastasholidayhomes.fi/

Kalenteri

joulukuu 2021
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

LISÄÄ JULKAISUJA

Näkymätön uhka

Näkymätön uhka

Jos meille ilmoitetaan mediassa, että susilauma liikkuu lähistöllä ja se on tappanut useita lampaita, olemme heti...

Share This