Keskellä kaupunkia, järven rannalla, luonnon keskellä!

16.10.2020

16.10.2020

Tämä monen suomalaisen unelma-asuminen toteutuu hotelli Waltikassa Valkeakoskella. Vielä kun lisätään, että torikin on kävelymatkan päässä, paikan ydin on pähkinänkuoressa.

Kaupallinen yhteistyö: Hotelli Waltikka. 

Kukapa meistä ei haluaisi asua varsinkin vapaa-ajallaan järven rannalla ja luonnon keskellä, mutta kaipaisi silti kaupungin palveluja lähelle? Tämä yhdistelmä ei ole mahdollista kovin monessa paikassa Suomessa, mutta hotelli Waltikka toteuttaa tämän unelman Valkeakoskella.

Kävin kokeilemassa sähköavusteista fatbikea (kuva) hotellin vierestä menevällä rantapolulla.                         

Näitä kevyesti poljettavia pyöriä voi vuokrata joko yksittäin tai isommallekin ryhmälle.

Waltikka soveltuu erinomaisesti niin liikematkaajille kuin vapaa-ajanviettoon.

Moni aktiivinen ihminen kuten minä itse, kaipaa virkistystä, toimintaa ja elämyksiä ja ne saisivat mieluiten sijaita kävelymatkan päässä. Waltikassa asiat ovat juuri näin. Voit esimerkiksi virkistyä lenkkeilemällä upeissa järvimaisemissa ja rentoutua saunaosastolla kylpypaljussa. Vain kivenheiton päässä ovat myös keskustan teatteripalvelut ja monipuoliset liikuntapaikat ja usein vain kaupungeista löytyvät muut palvelut. Et tarvitse välttämättä autoa niitä käyttääksesi. Asut rannalla, luonnon keskellä ja silti kaikki on lähellä!

Waltikassa voi sekä parantaa työkykyä ja saada samalla elämyksiä.

Hotellissa voi järjestää jopa 300 hengen konferensseja, monenlaisia koulutustilaisuuksia, suurempienkin ryhmien kokouksia tai vaikka vain muutaman osanottajan tapaamisia. Liikematkaajille on tärkeää, että kokoustiloissa löytyy sekä kiinteä että langaton laajakaistayhteys, AV-laitteisto: äänentoistojärjestelmä ja dataprojektori.

Elämyspuolella nautimme hotellin ravintolassa vaimoni kanssa maukkaan illallisen. Oma valintani  oli tällä kertaa kasvispihvi sienikastikkeella ja se oli kyllä erittäin maukasta. Vaimokin kiitteli kovasti omaa lohiannostaan.

Waltikalla on myös vuosien kokemus seurojen urheiluleirien järjestämisestä.

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat liikuntapaikat antavat loistavat mahdollisuudet eri lajien harrastamiseen ja valmennukseen.

Luonnon keskellä, järven rannalla ja kaikki palvelut lähellä!

Tutustu oheisessa linkissä hotellin kotisivuilla yksityiskohtaisemmin näihin ja muihin hotellin tarjoamiin palveluihin. Siellä on myös mahdollisuus tehdä varaus: https://www.waltikka.fi/

Suosittelen lämpimästi tätä majoitus ja ravitsemusalan perheyritystä!

Kalenteri

elokuu 2022
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

LISÄÄ JULKAISUJA

Näkymätön uhka

Näkymätön uhka

Jos meille ilmoitetaan mediassa, että susilauma liikkuu lähistöllä ja se on tappanut useita lampaita, olemme heti...

Hääpäivä Helsingissä

Hääpäivä Helsingissä

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Lilla Roberts. Teimme jo hyvissä ajoin suunnitelmia kesän varalle. Meillähän oli syytä...

Share This