Kutsu Somevaari puhumaan:

Kutsu yrittäjä Somevaari seminaariisi puhumaan somesta räätälöidysti kohdeyleisöllesi. Esimerkiksi siitä, miten hänestä tuli seurattu Somevaari ja yrittäjä. Erityisesti ikääntyneelle kohderyhmälle löytyy valmis paketti ”Netin ja somen hyödyt ja ilot, unohtamatta sudenkuoppia”.

Voit kutsua hänet myös tilaisuuteesi kertomaan, mitä hän on saanut somelta, kuinka hän sai kutsun Linnanjuhliin, ja millaisia hyviä ja ikäviä kokemuksia hänellä on ollut jne.

Tai kutsu hänet tilaisuutesi työpajaan yhdeksi ohjaajaksi. Hänellä on myös omakohtainen selviytymistarina, joka synkkien vaiheiden jälkeen päättyi lopulta hyvin. Tämä voisi sopia sosiaalisektorille positiiviseksi esimerkiksi siitä, että toivoa on aina.

Tilaa blogi

Kutsu Somevaari yritykseesi vieraaksi ja tilaa häneltä esittelyblogi yrityksestäsi, palveluistasi ja tuotteistasi.

Sopimuksen mukaan blogi voidaan kirjoittaa ja jakaa @an_blogs tilillä myös englanniksi ja espanjaksi (yli satatuhatta seuraajaa ympäri maailmaa).

Somevaari kirjoittaa näitä esittelyblogeja erityisen mielellään matkailu-, terveys-, kulttuuri-, ja hyvinvointi-palveluista. Myös teknologia-aiheet voivat tulla kyseeseen amatöörikäyttäjän näkökulmasta.

MOTTONA: Nykyään lähes kaikki ovat somessa. Päättäjät ovat Twitterissä. Somevaari on Twitterissä laajasti seurattu.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin räätälöidään yhdessä juuri sinun yrityksellesi tai järjestöllesi sopiva paketti!

4 + 6 =

Seuraa Somevaaria

@somevaari

Share This